Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
www.realitatea.md

Pădurar din Prundeni bătut crunt de un hoţ! Infractorul, dat pe mâna justiţiei!

www.realitatea.mdLa un an şi jumătate după ce a luat o bătaie soră cu moartea de la un hoţ de lemne, un pădurar din Prundeni – judeţul Vâlcea, se simte răzbunat. Infractorul a fost dat pe mâna justiţiei, el fiind acuzat de ultraj.

Întreaga întâmplare a avut loc în noaptea de 22 spre 23 martie 2014, în jurul orei 03.00, când pădurarul Vasile Zamfir, angajat al Direcţiei Silvice Vâlcea, l-a prins pe Gheorghe Ivan, alături de Petre Argeşeanu, furând lemne din zona „Groşarea”, din satul Călina, comuna Prundeni. El a sunat la imediat la 112 şi a cerut intervenţia poliţiştilor, însă până să apară oamenii legii, pădurarul Zamfir a fost bătut cu bestialitate de hoţul Gheorghe Ivan, fiind lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un par. Angajatul Direcţiei Silvice Vâlcea a fost găsit inconştient de poliţişti, căzut la pământ într-o baltă de sânge, iar, ulterior, când şi-a revenit a depus plângere penală împotriva hoţului bătăuş Gheorghe Ivan.

În data de 10 iunie 2015, aşa cum spuneam, infractorul a fost dat pe mâna justiţiei, dosarul de ultraj fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Drăgăşani, iar dacă Gheorghe Ivan va fi găsit vinovat, el riscă „pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime”, conform art. 257 din noul Cod Penal.