Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO /VIDEO. Flăcările au făcut prăpăd, azi-noapte, la o fermă de animale din Orlești

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această noapte, în jurul orei 02.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fermă de animale din localitatea Orlești. Pentru stingerea incendiului, la fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru eventualele victime.
Ajunși la fața localului, pompierii au constatat că incendiul se manifestă generalizat, la o construcție din BCA acoperită cu panouri de tip sandviș pe structura metalică și lemn, cu învelitoare din carton bituminat, motiv pentru care au fost solicitate întăriri din tura liberă.
În sprijin, au acționat și membrii SVSU din localitate. Prin intervenția promptă au fost salvate 50 de bovine și 35 de oi. Au fost afectate de flăcări clădirea în suprafață totală de aproximativ 1400 m, precum şii depozitul de baloți de paie. Din păcate, în timpul intervenției , in zona incendiului a fost descoperit un padoc pentru porci unde erau adăpostiți 20 de porci, acoperişul acestuia fiind găsit prăbușit peste animale. La locul intervenției s-au suplimentat forțele de intervenție cu încă două echipaje și rezerve de oxigen. Incendiul a fost lichidat după mai bine de 4 ore de eforturi. În acest moment se lucrează pentru stabilirea cauzei incendiului.