Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Tânăr în vârstă de 31 de ani, din Vâlcea, mort într-un cumplit accident în Olt

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, și-a pierdut viața și un altul a ajuns la spital, sâmbătă seara, în urma unui accident rutier care a avut loc în comuna Iancu Jianu din județul Olt.

Reprezentanții ISU Olt au menționat că în accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau doi bărbați, iar unul dintre aceștia a rămas încarcerat în urma evenimentului.

„Bărbatul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, a fost extras de pompierii din mașina grav avariată și preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat. Celălalt bărbat, în vârstă de 21 de ani, conștient, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina”, au precizat reprezentanții ISU Olt.

„Se pare că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din păcate, pasagerul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.