Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO BEAT LA VOLAN! Era să intre cu mașina într-o casă din Roșiile

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 11 Poliției Rurală Zătreni au constatat direct faptul că, pe raza comunei Roșiile a avut loc un eveniment rutier.
În fapt, conducătorul unui autoturism, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un gard din lemn, ulterior răsturnându-se.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemiei de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

PRUNDENI: Fără permis la volan!

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliției Rurală Prundeni au oprit pentru control pe raza comunei Olanu, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din comună.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.