Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT GRAV la Lăpuşata! Un copil de 5 ani şi-a pierdut viaţa

În comuna Lăpuşata, sâmbătă, 29 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, a avut loc un accident rutier mortal, un auto a lovit un copil de 5 ani care ar fi traversat neregulamentar strada. Copilul se juca afară, sub supravegherea bunicii lui. La faţa locului s-a aflat SMURD Măciuca, o ambulanţă SAJ, poliţiştii Sectiei 8 Lăpuşata şi cei de la Rutieră – Politia Horezu.

“Accidentul a avut loc pe SJ 676 B, comuna Lăpuşata, sat Broşteni. Se pare că copilul s-ar fi desprins din mâna bunicii şi ar fi fugit în stradă. S-au executat şi manevre de resuscitare de către echipajul de ambulanţă. Manevrele de resuscitare au fost fără rezultat din păcate, ora decesului fiind 14.51. Şoferiţa în vârstă de 22 ani din Rm. Vâlcea nu a consumat alcool” – IPJ Vâlcea.

Accidentul mortal din localitatea Lăpuşata a fost produs de o femeie de 22 de ani din Râmnicu Vâlcea. Se pare că aceasta este greu încercată de soartă pentru că în urmă cu un an de zile, în apropierea locului unde a produs accidental mortal, şi fratele ei şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Băieţelul, care se afla în grija bunicii, deoarece mama lui a fost declarată fără discernământ şi internată, a fugit de lângă bunică şi a sărit în faţa maşinii condusă de tânăra de 22 ani.