Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Drogat, un german a provocat un accident pe DN 7CC, la Păușa

Un german drogat a intrat, ieri după amiază, cu mașina într-un român pe DN 7 CC, în localitatea Păușa, județul Vâlcea. Bărbatul este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența drogurilor și vătămare corporală din culpă.

Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 despre evenimentul rutier de pe DN 7 CC.

Un cetățean german în timp ce conducea un autoturism pe DN7CC, în localitatea Păușa, din direcția Sibiu – Râmnicu Vâlcea, ar fi intrat în coliziune cu un alt autotursim. La volan se afla un tânăr de 20 de ani, din comuna Berislăvești, județul Vâlcea, care circula pe sensul opus de mers.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului german. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât acesta prezenta și semne specifice de consum de substanțe psihoactive, a fost solicitată la spital recoltarea de probe biologice. Rezultatul a ieșit pozitiv la 2 substanțe interzise.

S-a procedat la efectuarea controlului autoturismului. Au fost identificate mai multe recipiente cu substanțe pulverulente de culoare albă și dispozitive tip „bong”.

Bunurile au fost ridicate de către Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.