Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Criminala de la Voiceşti riscă să stea 25 de ani după gratii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au decis să o trimită în judecată, în stare de arest preventiv, pe criminala din Voiceşti. Mihaela Cernea, cetăţean suedez, şi-a omorât mătuşa prin asfixiere în seara de duminică, 16 martie 2014. După ce a comis crima, femeia s-a prezentat la sediul Poliţiei din Drăgăşani şi şi-a mărturisit fapta.

Conforma anchetatorilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Vâlcea şi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, Ana Costea, 78 de ani, şi nepoata sa Mihaela Cernea – 60 de ani, s-au luat la ceartă după ce bătrâna a ameninţat-o pe nepoata sa, venită din Suedia în data de 3 martie 2014 în vizită la casa din Voiceşti, că o va da afară din locuinţă. Atunci, cele două femei s-au luat la palme, iar, la un moment dat, Mihaela Cernea a luat o pernă şi a sufocat-o pur şi simplu pe mătuşa ei de 78 de ani, bătrână murind în câteva minute.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Vâlcea, acolo unde criminala va fi judecată pe fond. Dacă va fi găsită vinovată, Mihaela Cernea riscă să stea după gratii între 15 şi 20 de ani pentru omor calificat.