Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Bărbat reținut pentru lovire sau alte violențe și abuz de încredere. Și-a bătut musafirul și i-a luat telefonul

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Horezu, județul Vâlcea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere.

În fapt, la data de 03 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 01 octombrie a.c. un bărbat de 59 de ani în timp ce se afla la locuința unui alt bărbat de 34 de ani, din satul Romanii de Sus, pe fondul consumului de alcool ar fi fost agresat de cel din urmă, provocând-i leziuni.

De asemenea, bărbatul de 34 de ani iar fi cerut telefonul mobil bărbatului de 59 de ani pentru a efectua un apel fără a i-l înapoia ulterior.

În baza concluziilor medicului legist a fost încadrată fapta, iar la data de 05octombrie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea, pe bază de ordonanță, a bărbatului de 34 ani acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi bărbatul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu în vederea dispunerii de măsuri legale.