Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

ATENŢIE, BEŢIVI PE ŞOSELE! Şapte şoferi din Vâlcea, prinşi în stare de ebrietate la volan!

foto arhiva Vocea ValciiÎn doar două zile, 17-18 decembrie 2015, nu mai puţin de şapte şoferi au fost prinşi conducând pe drumurile publice din Vâlcea în stare de ebrietate. Semn că amenzile şi pedepsele penale sunt prea blânde cu astfel de şoferi – „prieteni ai lui Bachus” – conducătorii auto din judeţul nostru nu mai au absolut nicio jenă şi pun în pericol viaţa oamenilor care circulă pe şoselele publice, urcându-se la volan beţi criţă.

Cei mai mulţi şoferi beţi la volan au fost depistaţi de poliţiştii rutieri miercuri, 16 decembrie 2015, unii dintre ei având alcoolemii destul de mari.

Iată însă bilanţul celor două zile, bilanţ făcut de Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea:

„- La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 20.00, R. Ovidiu, de 45 de ani, din com. Alunu a condus un moped pe DJ 676D – Alunu, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere;

– La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 20.40, C. Aleodor, de 48 de ani, din com. Alunu, a condus un autoturism pe DJ 605 C – Alunu, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere;

– La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, B. Gheorghe, de 31 de ani, din oraşul Băile Govora, a condus un autoturism pe DN 67 – Tomşani, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional, fiindu-i reţinut permisul de conducere;

– La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 22.20, M. Constantin, de 41 de ani, din oraşul Berbeşti, a condus un autovehicul pe DJ 605A, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost sancţionat contravenţional fiindu-i reţinut permisul de conducere.

– La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 23.50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Călimăneşti l-au depistat în trafic pe T. Nicolae, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 – Călimăneşti, având o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui sub influenţa băuturilor alcoolice.

– La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 20.35, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe B. Nicolae, de 47 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678 – Olanu, având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui sub influenţa băuturilor alcoolice.

– La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 00.05, C. Mihail, de 43 de ani, din com. Mateeşti, a condus un autovehicul pe DJ 605 A – Mateeşti, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”.