Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

LACTAG Pe gustate a venit în Râmnicu Vâlcea! Noul magazin s-a deschis în Complexul Dovali (FOTO)

O companie românească cu o tradiție de peste 60 de ani în domeniul lactatelor, LACTAG Pe Gustate și-a făcut intrarea pe piața vâlceană, deschizând, în data de 25 iulie 2019, primul magazin în complexul Dovali din Râmnicu Vâlcea (curtea interioară SCAVIL SA).
Deschiderea magazinului de lactate și mezeluri la prețuri de producător a debutat cu un eveniment cu grătar și degustări gratuite, dar și oferte și promoții pentru toate gusturile. Primii 50 de clienți au primit gratuit un iaurt natur și o bucată de salam cu șuncă țărănesc.
La Lactag Pe gustate, magazin situat în complexul Dovali, clienții pot descoperi o gamă variată de lactate și mezeluri: cârnați, salam, slănini, gușă, specialități, kaizer, muschi file, pulpe afumate, parizere, coastă afumată, șunculițe și carne proaspătă, toate la prețuri de producător.
Compania Lactag detine doua capacitati de productie: o fabrica de prelucrarea a laptelui situata in judetul Arges, in apropierea orasului Pitesti si o fabrica de prelucrare a carnii situata in judetul Dolj, in apropiere de orasul Craiova. De asemenea, Lactag detine si o retea de magazine proprii situate in sudul Romaniei. Denumirea retelei de magazine este “ Pe gustate”.
Din iunie 2012 si pana in prezent, programele investitionale au vizat retehnologizari in cele doua fabrici, dezvoltarea si dotarea unei forte de vanzari care sa acopere jumatatea de sud a Romaniei, dezvoltarea si dotarea sectoarelor de achizitie materii prime si distributie, implementarea unui sistem informatic performant care sa acopere nevoile specifice in configuratia (Fabrica de Lapte, Fabrica de Carne, Reteaua de magazine proprii, Distributia), cresterea notorietatii brandurilor “Lactag”, “Pe gustate”, “Bueno”.