Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Hidroserv, filiala de mentenanţă a Hidroeclectrica, ia în calcul posibile disponibilizări

Consiliul de administraţie al Hidroserv SA, filiala de mentenanţă a Hidroelectrica, a analizat în şedinţa de astăzi rezultatele economico-financiare ale societăţii, ajungând la concluzia că este necesară tăierea cheltuielilor, inclusiv prin reducerea numărului de angajaţi, au declarat marţi, pentru News.ro, surse din cadrul companiei.

Hidroserv SA are circa 1.500 de angajaţi şi se află într-o situaţie financiară dificilă, după ce Hidroelectrica a redus contractele acordate pentru mentenanţă.

În 2015, compania a înregistrat pierderi de 10,1 milioane lei, după pierderi de 17 milioane lei în anul anterior, în condiţiile în care cifra de afaceri a crescut cu 2,4%, la 170,6 milioane lei.

„S-au analizat rezultatele economico-financiare. S-a ajuns la concluzia că trebuie luată o decizie privind reducerea cheltuielilor, inclusiv prin reducerea numărului de personal, dar nu s-a decis nimic sigur. Ne vom întâlni iar săptămâna viitoare pentru a ajunge la o concluzie”, a precizat una din sursele menţionate.

Sursa: www.telegrafonline.ro