Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean UCIS și JEFUIT în Londra. Familia are nevoie de bani pentru a-i aduce trupul acasă!

Dragoș Cărăbineanu, de 46 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a murit în data de 1 noiembrie a.c., în Londra, în urma unui atac într-o stație de metrou. El lucra ca instalator, de mai mulți ani, în Anglia.

Incidentul șocant a avut loc vineri, 27 octombrie, cu puțin înainte de miezul nopții, în fața stației de metrou Burnt Oak, pe Watling Road, în Edgware (suburbie a Londrei).

Sâmbătă, 28 octombrie, la scurt timp după ora 05:00, poliția londoneză a fost alertată de personalul unui spital cu privire la faptul că un bărbat a fost adus și starea acestuia arată că a suferit traumatisme provocate de violență.
Polițiștii, după ce au examinat camerele de supraveghere de la stația de metrou Burnt Oak, au văzut o altercație între Dragoș și un alt bărbat.

Când bărbatul l-a lovit pe Dragos, acesta a căzut la pământ lovindu-se cu capul de trotuar și suferind o hemoragie cerebrală. Suspectul a părăsit locul faptei pe jos.

După ce suspectul a părăsit locul faptei, două persoane s-au apropiat de victimă în timp ce aceasta zăcea inconștiență. Aceștia i-au furat bunuri, inclusiv cardul său bancar, care a fost apoi folosit în mai multe tranzacții.

Bărbatul rănit, Dragoș Carabineanu, a fost duc la Spitalul St Mary’s în stare critică, iar din cauza rănilor suferite acesta a decedat miercuri, 1 noiembrie.

Acum, familia lui Dragoș, puternic afectată de cele întâmplate, are nevoie de noi pentru a-i ajuta să aducă acasă trupul neînsuflețit al lui Dragoș și să îl înmormânteze creștinește pe meleagurile natale. Toți cei care doresc și au posibilitatea, pot dona câte puțin la adresa:

https://gofund.me/5d486459

Mai multe detalii despre moartea violență a lui Dragoș:

https://news.met.police.uk/news/man-charged-with-murder-following-fatal-assault-in-burnt-oak-474945

https://www.standard.co.uk/news/crime/gabriel-silvera-dragos-carabineanu-murder-burnt-oak-station-b1118904.html