Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: FOST POLIȚIST de la municipiu, DECEDAT de covid-19!

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., Nicolae Zăuleț, de 58 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a decedat, fiind internat la secția de boli infecțioase a SJU Vâlcea. Familei i s-a comunicat că fostul polițist a fost infectat cu COVID-19, iar în perioada cât a fost internat starea sa s-a înrăutățit ducând la deces. Fiica fostului om al legii ne-a scris, povestindu-ne cum a fost tratat tatăl său, în spital, dar mai ales atitudinea celor de la Morgă.

”Sâmbăta trecută, tatăl meu, a fost internat pentru că s-a simțit rău și avea saturație de oxigen scăzută. Am sunat la 112, a venit ambulanța, l-au luat și a fost internat pentru o noapte la spitalul județean la terapie intensivă. A doua zi, afost mutat la spitalul vechi, la boli infecțioase.

De acolo, ne suna mereu să ne spună ca nu vine nimeni la el și nu se descurca nici sa bea apa, am sunat la spital iar ca sa scape de responsabilitate l au mutat din nou… ne a sunat seara tipand sa il luam din spital ca il omoara mentionez ca era fost politist niciodata nu a fost recalcitrant..
Am fost la spital sa ii las pastilele pentru ca el acum 10 ani a facut accident vascular nu avea alte boli .. tot sunam.unele asistente nd raspundeau dragut, altele urat..

El ne suna când putea si cred cu tărie ca nu il lasau sa sune acasa .. iar în data de 22.11.2020 de dimineata a murit .. Domnul de la morga cu atata usurinta ne-a spus ca l-a bagat in 2 saci și să il luăm…
Groaznic ce se intampla! El era un om bun si cred ca a vazut prea multe de nu l- au mai tratat. Tatăl meu a fost polițist la municipiu, un om respectat și iubit”, ne-a declarat fiica fostului polițist.