Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

UN NOU SCANDAL la LALOŞU! Utilajul folosit de primăriei a fost devalizat! (FOTO)

foto: FacebookÎn ultimii ani, în comuna Laloşu – judeţul Vâlcea – au avut loc extrem de multe acte de huliganism. Devalizările şi incendiile provocate au devenit deja ceva obişnuit în localitatea din sudul judeţului, iar până acum nimeni nu a fost tras la răspundere, deşi dosare penale sunt deschise o grămadă.

Ultimul incident de acest gen a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 10/11 aprilie 2016, când un utilaj privat, care însă lucrează pentru Primăria Laloşu, a fost devalizat de anumiţi indivizi, geamurile fiindu-i sparte. Utilajul se afla în curtea unui cetăţean, iar primarul Constantin Nicu a făcut deja plângere la Poliţie.

„De-a lungul timpului, după cum bine ştiţi, la maşina mea au dat foc de doua ori, la atelierul de tâmplărie o dată, la maşina primăriei o dată au dat foc, o dată au furat-o și au aruncat-o pe dealuri, la microbuzul primăriei au spart geamurile. Azi noapte au intrat curtea unui cetăţean unde era staţionat un buldoexcavator care face lucrările de pietruire în această comună şi au spart geamul vehiculului. Nu ştiu cine sunt indivizii.

Aştept ca poliţia să îşi facă datoria, nu ca data trecută când poliţiştii spuneau că nu pot să le pună flacăra în mână, deşi indivizii respectivi au fost văzuţi pe camerele video. Acum, la faţa locului sunt poliţiştii şi i-am cerut special domnului Voica să nu îl mai trimită pe poliţistul Voica Lucian pentru că acest individ mi-a spus, atunci când mi s-a dat foc la maşină, citez: «Ce, nu vă mai terminaţi măh o dată cu certurile astea. Am venit eu aici să cercetez să mă murdăresc pe pantofi». Iar când au spart geamurile microbuzului primăriei cu barda, domnul Voinea nu a avut bunul simţ să cerceteze interiorul microbuzului, acolo unde căzuse barda. Am făcut plângere la IPJ Vâlcea, a venit un domn de la centru şi mi-a luat doar o declaraţie, iar apoi tăcere. Cât îl mai ţin pe acest om în Poliţie?” – ne-a declarat primarul comunei Laloşu,