Acasă Dezvăluiri ȘOCANT! Beat, și-a OMORÂT iubita în BĂTAIE

ȘOCANT! Beat, și-a OMORÂT iubita în BĂTAIE

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 ianuarie 2022, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

La data de 14.01.2022, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul adminisfrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 12 ianuarie 2022, în timp ce inculpatul și victima(concubina) se aflau în locuința comună, pe fondul consumului de alcool, între aceștia a avut loc conflict, context în care inculpatul a exercitat acte de violență asupra victimei lovind-o, în mod repetat, în zona toracelui și spatelui, dar și în zona membrelor superioare, feței și capului, provocându-i multiple leziuni traumatice, care au condus la decesul acesteia.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.