Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Râmnicu Vâlcea, orașul cu cele mai multe femei singure din țară

România se poate lăuda cu unele dintre cele mai frumoase femei. Iar acest fapt poate fi demonstrat la fiecare colț de stradă, alee sau magazin, unde cu siguranță vei descoperi o doamnă sau o domnișoară plăcută. Totuși, există localități unde se consideră că bărbații au toate șansele să își găsească jumătatea. Iată care este orașul din România cu cele mai multe femei singure.

Un sondaj realizat de către Organizaţia Bărbaţilor din România – Bergenbier a dezvăluit care sunt oraşele din România cu cele mai multe femei singure sunt în Râmnicu Vâlcea, Iaşi şi Sibiu. De asemenea, în urma sondajului, cele mai frumoase doamne şi domnişoare pot fi găsite în Bucureşti. Această cercetare sociologică ar fi urmărit găsirea celor mai bune localităţi pentru un stil de viaţă bărbătesc, care să includă locuri de pescuit, spaţii verzi, numărul de baze sportive şi, evident, femei singure.

Orașele cele mai prielnice bărbaților
Din acest sondaj au făcut parte 11 oraşe din România: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea. Dintre acestea, conform cercetării sociologice, cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit se găsesc în zona Bucureşti – Ilfov, cu peste 102 locaţii, urmată de Cluj Napoca (48) şi de Iaşi (43).

De asemenea, cele mai generoase spaţii verzi pe cap de locuitor se găsesc în Cluj-Napoca, cu 127 metri pătraţi, fiind urmat de Galaţi şi Bucureşti, cu 124 mp şi, respectiv, 99 mp. Pe de altă parte, cele mai multe baze sportive pot fi găsite în Cluj-Napoca, dar ele se regăsesc și în Braşov, Timişoara şi Constanţa.

Cele mai multe femei singure se află în Râmnicu Vâlcea
Sondajul a dezvăluit faptul că cele mai multe românce singure sunt în Râmnicu Vâlcea. Orașul este urmat de Iaşi (45%) şi Sibiu (44%). De asemenea, cercetarea naţională a arătat că, în percepţia bărbaților despre oraşele cu cele mai frumoase femei, pe primul loc se clasează Bucureştiul (17,51%), urmat de Iaşi (13,47%) şi Cluj Napoca (9,19%).

Atunci când vorbim despre frumusețea doamnelor și domnișoarelor din România, criteriile pot fi subiective. Totuși, există în mod evident calități fizice și nu numai pentru care româncele pot fi admirate și apreciate.