Acasă Dezvăluiri SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VÂLCEA. A vrut să-și omoare mama și bunica pentru...

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN VÂLCEA. A vrut să-și omoare mama și bunica pentru că nu i-au dat bani

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 27 aprilie 2022, punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat asupra a doi membri de familie.

La data de 27 aprilie 2022, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea, care a admis cererea și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, în noaptea de 25.04.2022, în jurul orelor 22:30, în timp ce inculpatul se afla la locuința bunicii sale din orașul Băbeni, jud. Vâlcea, pe fondul unui conflict verbal inițial cu mama sa, generat de faptul că părinții refuzau să îi dea bani, inculpatul le-a aplicat celor două victime (bunica sa și mama sa) mai multe lovituri cu un topor, în zona capului și pe toată suprafața corpului, provocându-le leziuni traumatice care necesită circa 70-80 zile de îngrijire medicale pentru vindecare și care sunt de natură să pună viața victimelor în primejdie. În prezent, persoanele vătămate au fost transferate în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

Investigațiile au fost efectuate cu sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigații Criminale și Poliția or. Băbeni.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mișcare a actiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovătie.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.