Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Poliţiştii din Vâlcea au confiscat tone întregi de cereale şi cărbune

Tone întregi de cereale şi cărbune au fost confiscate zilele trecute de poliţiştii din Vâlcea, oamenii legii descoperind că nu existau documente de provenienţă a mărfii.

S-a întâmplat în data de 18 martie, când poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea şi cei din cadrul Postului de Poliţie Dăeşti l-au depistat pe George Ş., de 29 de ani, din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, în timp ce efectua acte de comerţ cu cereale (porumb şi grâu), fără a deţine documente de provenienţă. Astfel, bărbatul a fost amendat drastic, iar 1.916 de kilograme grâu şi 1471 de kilograme porumb au fost confiscate şi date în custodie unei societăţi comerciale de profil.

De asemenea, tot în data de 18 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Buneşti şi Poliţia oraşului Băile Govora l-au prins pe Dragoş M., de 42 de ani, care transporta cu un autoturism aproximativ 1.000 de kilograme de cărbune, ambalat în saci de rafie. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 şi cantitatea de cărbune a fost confiscată.