Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CRUZIME! L-a rugat să îi monteze o antenă și l-a OMORÂT cu pumnii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 26 iunie 2021, punerea în mişcare a acțiunii penale față de un inculpat (aflat în stare de reținere), pentru săvârșirea infracțiunii de lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte.

La data de 27 iunie 2021, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăti din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, în după-amiaza zilei de 24 iunie 2021, în timp ce inculpatul se afla la domiciliul său, împreună cu victima, pe care o rugase să-i monteze o antenă TV, pe fondul consumului de alcool, a manifestat un comportament violent față de aceasta, aplicându-i victimei lovituri puternice cu pumnul, la nivelul feței, provocându-i în acest mod un traumatism cranio-facial acut închis, cu consecința producerii unui hematom subdural acut bilateral, care ulterior i-a cauzat victimei decesul, survenit la data de 25.06.2021.

Investigațiile au fost efectuate împreună cu lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea — Serviciul de Investigatii Criminale și Poliția or. Bălcești, Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementatâ de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor mâsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situație, sâ înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.