Acasă Dezvăluiri   CRIMĂ ORIBILĂ LA BREZOI: O mamă și-a sufocat bebelușul nou născut, apoi...

  CRIMĂ ORIBILĂ LA BREZOI: O mamă și-a sufocat bebelușul nou născut, apoi l-a aruncat la gunoi

Crimă oribilă în orașul Brezoi, județul Vâlcea. O femeie și-a omorât copilul nou născut, sambata, 19 octombrie a.c. A născut acasă i-ar fi băgat o soseta în gura, apoi l-a aruncat la gunoi. După care a ieșit în oraș unde ar fi leșinat din cauza hemoragiei.
A ajuns la spitalul din Brezoi, iar acolo medicii au aflat ca a născut pentru că avea placenta încă în ea au sunat la politie și s-a confirmat crima oribila. Se pare ca acum 4 ani i-ar mai fi murit o fetita și tot ea este suspectă pentru moartea fetei prinCrimă oribilă în orașul Brezoi, județul Vâlcea. O femeie și-a omorât copilul nou născut, sambata, 19 octombrie a.c. A născut acasă i-ar fi băgat o soseta în gura, apoi l-a aruncat la gunoi. După care a ieșit în oraș unde ar fi leșinat din cauza hemoragiei.
A ajuns la spitalul din Brezoi, iar acolo medicii au aflat ca a născut pentru că avea placenta încă în ea au sunat la politie și s-a confirmat crima oribila. Se pare ca acum 4 ani i-ar mai fi murit o fetita și tot ea este suspectă pentru moartea fetei prin sufocare.
Tânăra trăia în concubinaj și mai avea 4 copii. În acest moment, ea se află internată la spitalul din Brezoi.

Vom reveni

UPDATE ORA 10.30:
La data de 18 ocombrie 2019 polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Brezoi, jud. Vâlcea au fost sesizaţi telefonic de către un doctor cu privire la faptul că, la o unitate spitalicească s-a prezentat o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracţie de placentă”, fiind trimisă în regim de urgenţă la o unitate spitalicească din jud. Vâlcea unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, constatându-se starea de lăuzie.
În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi, jud. Vâlcea stabilindu-se că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentație a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou născut de sex masculin.

In cauză s-a constituit dosar de cercetare penală, continuându-se cercetările sub îndrumarea procuroului de caz, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, faptă prev. și ped. de art. 200 alin 1 din CP , urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brezoi..
Tânăra trăia în concubinaj și mai avea 4 copii. În acest moment, ea se află internată la spitalul din Brezoi.

Vom reveni.

 

UPDATE ORA 10.30: 

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.