Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACUZATII DE AGRESIUNE: Scandal în primăria din Băile Govora (video)

Consiliera primarului din Băile Govora a solicitat ajutorul polițiștilor după ce, susține ea, a fost agresată de viceprimar și împiedicată să intre într-un birou din instituție. Viceprimarul neagă acuzațiile.

Viceprimarul a recunoscut faptul că i-a blocat accesul consilierei în birou, însă neagă faptul că ar fi bruscat-o. Incidentul petrecut între cei doi a avut loc în dimineața zilei de luni. Viceprimarul a mai specificat faptul că la blocarea consilierei din birou au fost de față și forțele de ordine, care au fost chemați de reprezentanții primăriei.

La acest moment Poliția orașului Băile Govora investighează evenimentul și efectuează cercetări penale referitoare la infracțiunile de purtare abuzivă, lovire și alte violențe.

Poliția a început investigațiile
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județeană (IPJ) Vâlcea a transmis că au început verificările în acest caz. De asemenea, soluția ar urma să fie dată prin intermediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Polițiștii din orașul Băile Govora efectuează cercetările penale referitoare la aspectul săvârșirii infracțiunilor de purtare abuzivă, lovire sau alte violențe, precum amenințare și hărțuire. Actuala consilieră a primarului, Lavinia Barbu, este o fostă polițistă care a fost angajată în cadrul primăriei Băile Govora de către primarul orașului, Mihai Mateescu.

SURSA VIDEO: Facebook