Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Șapte premii pentru filmul Hackerville, inspirat din realitățile din Râmnicu Vâlcea

Serialul „Hackerville” regizat de moldoveanul Igor Cobileanski, a fost premiat la GRIMME, cea mai importantă competiție de seriale TV din Germania. Pelicula a câștigat în şapte categorii, iar anunţul despre succesul serialului a fost făcut chiar de Igor Cobileanski pe pagina sa de facebook.
Serialul a fost premiat pentru cea mai bună regie, cei mai buni actori şi producători. De asemenea „Hackerville” a fost apreciat şi pentru coloana sonoră.
„Piesa de opening titles a fost special compusă pentru serial în colaborare cu EM o vocalistă din Timişoara”, a declarat Silent Strike, compozitor.
Serialul „Hackerville” a fost produs de HBO şi a fost lansat anul trecut în limbile română și germană. Acesta este un thriller de investigație, plin de acțiune și suspans, care povestește istoria unui oraș din România plin de hackeri.
Prototipul lui îl reprezintă Râmnicu-Vâlcea, un oraș care a atras atenția presei internaționale după ce a devenit un centru al criminalității cibernetice. Filmările au avut loc în Timișoara.

„Două bănci germane au fost atacate în ultimele 24 de ore. Nu mai zic nimic până nu vine avocatul. „

Serialul „Hackerville” nu este prima colaborare a regizorului moldovean cu HBO. În 2014 pe micele ecrane a apărut serialul Umbre.