Acasă Arhiva Și-a omorat in bataie tatal vitreg

Și-a omorat in bataie tatal vitreg

                 ” Recidivist cu acte-n regulă

 

       Sâmbătă, 3 iunie a.c., liniștea locatarilor dintr-un bloc din Brezoi a fost spulberată de un scandal izbucnit în sânul familiei Geamănu. Protagoniștii scandalului au fost tatăl Petre Geamănu, 61 ani, și fiul său vitreg, Sorin Vasile de 34 ani. Vecinii spun că cei doi aveau dese certuri și scandaluri, în special datorită faptului că Petre Geamănu o bătea pe soția sa, Elena, mama adoptivă a criminalului. Sorin este fiul adoptiv al Elenei și al primului său soț, Gheorghe Vasile. După ce acesta a murit, Elena s-a recă sătorit cu Petre Geamănu. Sorin Vasile avea un comportament violent și era un obișnuit al penitenciarelor. A fost condamnat de mai multe ori pentru diverse furturi, ultima condamnare de 9 ani fiind pentru viol. Sorin Vasile a profitat de o copilă și timp de 6 ani s-a aflat în penitenciarul de la Colibași. Era eliberat condiționat din data de 19 aprilie a.c. și se pare că nu prea îi place în libertate pentru că , de data aceasta, va înfunda pușcă ria mulți ani de acum încolo pentru omor calificat.

       Lovituri cu pumnii și picioarele

Cearta între tată și fiul vitreg a început pe la orele 16.00 și a continuat vreme de peste două ore. Nici un vecin și nici chiar Elena Geamănu nu au îndrăznit să intervină și să-i despartă pe cei doi. La un moment dat, Petre Geamănu a reușit să scape din mâinile fiului său și a reușit să iasă pe casa scă rilor. însă , a fost prins din urmă de bătăușul criminal, care l-a lovit cu pumnii și picioarele până și-a dat duhul.

Poliția a fost alertată de vecini, care a venit imediat la fața locului, însă nu a avut altceva de făcut decât să constate decesul lui Petre Geamănu, datorită loviturilor cu pumnii și picioarele aplicate de fiul vitreg Sorin Vasile. La locul crimei s-a deplasat și o echipă complexă de criminaliști condusă de șeful IJP, Adrian Cazan. Ca urmare a probatoriului administrat, Sorin Vasile a fost prezentat Tribunalului Vâlcea, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe perioadă de 30 zile, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, care se pedepsește de la 15 la 25 ani.

Magda Tolea

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.