Acasă Arhiva 8 șoferi au rămas fără permis de conducere

8 șoferi au rămas fără permis de conducere

Întreg efectivul SPR în acțiune

Numărul mare al accidentelor rutiere din ultima perioadă care au avut loc în județul nostru, i-a alertat pe polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și de la Serviciul Rutier. Pentru a preveni astfel de incidente, IPJ și Serviciul Poliției Rutiere (SPR) au efectuat o serie de analize a cauzelor producerii lor, concluzia fiind nevoia intensifică rii acțiunilor de prevenire, cu precă dere la sfârșit de săptămână.

Duminică , 4 august a.c., adjunctul șefului I.P.J., comisarul șef Florian Marin, a dispus organizarea unei acțiuni, condusăde șeful S.P.R. Vâlcea, Ilie Voica, care a procedat la angrenarea întregului efectiv și al tehnicii din dotare.

Acțiunea ce a avut loc între orele 23.00 și 03.00, a demarat cu o instruire în care tuturor celor prezenți le-au fost prezentate obiectivele și scopul acesteia.

Cei 28 de polițiști ai SPR, împreunăcu cei ai Direcției Poliției de Intervenție Rapidă(DPIR), prezenți în salăși-au însușit dispozițiile cu privire la modul de acțiune.

Colaborarea cu DPIR și prezența polițiștilor din cadrul acestei formațiuni, la acțiune a fost necesară întrucât unul din obiectivele acțiunii era acela de a depista conducă torii auto aflați în trafic sub influența băuturilor alcoolice, fiind vizate discotecile de pe raza județului.

O ultimătrecere în revistăa celor 14 echipaje, a fost necesară înaintea plecă rii în teren, fiecare în sectorul stabilit anterior.

Au fost opriți pentru controlul documentelor și verificarea stării în care se aflăla volan, atât conducă torii de autoturisme cât și cei ai autovehiculelor de trafic greu sau ai motocicletelor și motoscuterelor.

La finalul acțiunii s-a constatat că s-a realizat scopul principal, acela de prevenire a accidentelor. Nu s-a înregistrat nici un incident rutier în noaptea de 04-05 august 2007, pe șosele județului, dar au fost aplicate 49 de contravenții, 8 conducă tori auto rămânând fără permis, fiind de asemenea sancționați 6 conducă tori de mopede.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentDirectorii școlari, luați la „purecat” de Inspectorat
Articolul următorTraficanții de iluzii, prinși cu 500 pilule Ecstasy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.