Acasă Arhiva 2 Huliganii s-au liniștit După un foc de armă

Huliganii s-au liniștit După un foc de armă

Scandal la discoteca din Grădiștea

VIOLENÎĂ. Sâmbătă, 6 decembrie, un grup de 40 de persoane au încercat săia cu asalt discoteca din localitatea vâlceană Grădiștea. În jurul orei 01.40, în fața discotecii s-au oprit mai multe mașini din care au coborât aproximativ 40 de indivizi dotați cu bâte și pietre, hotărâți săintre în discotecă și să-i batăpe agenții de pazăcare le-au interzis accesul în local.

Agenții de pazăle-au interzis lui Florin Constantinescu și Dorin Pătrașcu intrarea în discotecă pentru că au găsit asupra lor bâte ascunse sub haine. Nemulțumiți, cei doi au chemat și alte persoane în ajutor, pentru a se răzbuna pe angajații firmei de pază. Astfel, în scurt timp, în fața discotecii și-au făcut apariția mai multe autoturisme, din care au coborât în jur de 30-40 de tineri care au intenționat săintre în discotecă cu bâte și răngi. Instigați de Cristian Meilă, din orașul Berbești, cunoscut ca un individ certat cu legea și cercetat în mai multe dosare penale pentru infracțiuni grave, scandalagii au aruncat cu pietre și alte obiecte spre clădire, spărgând geamurile și punând în pericol persoanele ce se aflau în discotecă .

A tras cu arma din dotare

Pentru a preveni un conflict de proporții, polițistul de la Postul de Poliție Grădiștea, agentul Bogdan Dobrițoiu i-a somat verbal săînceteze, După care, constatând că aceștia se apropiau de clădirea discotecii, pentru a forța accesul și a pătrunde în interior, a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de avertisment, în plan vertical. Astfel, datorităintervenției prompte a polițistului, atacatorii au plecat îndreptându-se spre orașul Berbești. Pentru comiterea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, Cristian Meilă, Florin Constantinescu și Dorin Pătrașcu s-au ales cu dosare penale.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.