Acasă Administrație Primarul din Gușoeni este preocupat de energia verde

Primarul din Gușoeni este preocupat de energia verde

Comuna Gușoeni a demarat la finalul anului trecut proeictul rețelei de gaze naturale. Proiect pentru care se zbate de ani de zile să-l implementeze.
Primarului din comuna Gușoeni, Nicolae Concioiu cunoaşte problemele cu care se confruntă comunitatea şi de aceea pune bază pe reabilitarea infrastructurii şi pe existenţa unei baze materiale locale solide. Îl preocupă în mod direct condiţiile de locuit şi de convieţuire şi acordă importanţa cuvenită creşterii calităţii nivelului de trai al locuitorilor, printr-o administrare transparentă, pe principii sociale, economice.
Nicolae Concioiu a depus deja două proiecte pe Planul Național de Investiții Anghel Saligny.
”Este vorba de înființarea a sistemului de alimentare cu apa și canalizare 17 km. Toată lumea știe că am fost păcăliți cu Master Planul județului. Unde am stat blocați aproape 10 ani, bazându-ne pe promisiuni care la un final s-au dovedit un fiasco. Un alt proiect depus prevede asfaltarea de drumuri de interes local pe o lungime de 13.3 km”, spune Concioiu.
Și nu în ultimul rând primarul din Guloeni este preocupat de energia verde. De aceea a depus la Agenția pentru Protecția Mediului, mai multe proeicte care prevăd reabilitarea din punct de de vedere al eficienței termonergetice a tuturor clădirilor din centrul comunei.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.