Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Case de vacanță la Berislăvești pentru cei ce fug de oraş

Românii s-au dovedit încă o dată împotriva curentului: în loc să urmeze tendinţa mondială de urbanizare, migrează pe capete la ţară.

Aşa se întâmplă şi în comuna Berislăvești unde din ce în ce mai mulţi metropolitani aleg această locaţie pentru o casă de vacanţă

„Sunt mulţi bucureşteni, avem craioveni şi slătineni care au ales Dângeştiul, Rădăcineştiul Robaia. Au venit pentru că le-a plăcut natura, sunt aproape de munte dar feriţi de iarnă, aproape de staţiune, dar în liniştea de lângă, într-o zonă cu 5 bijuterii monahale de patrimoniu, în ţara livezilor. Pentru noi este bine, Berislăveştiul trebuie să fie deschis acestor oameni care aleg cu drag zona noastră şi asta înseamnă dezvoltare”, spune edilul din Berislăveşti.

În acest an, la Berislăveşti va fi finalizat drumul de legătură dintre Călimăneşti şi viitoarea autostradă Sibiu – Piteşti, care traversează central localitatea, punând astfel comuna pe un nod important de tranzit: în nord spre Ţara Loviştei, la est spre Bucureşti, la sud spre Râmnicu Vâlcea, la est spre Călimăneşti şi Valea Oltului, devenind astfel unul din cel nodurile agro-turistice ale Vâlcii.