Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Programul Zilelor orașului Băile Olănești

Pe 19 iulie a.c, se împlinesc 491 de ani de atestare documentară a orașului-stațiune Băile Olănești, judeţul Vâlcea, ocazie cu care administrația locală a pregătit un program atractiv pentru a X-a ediție a Zilelor Orașului Băile Olănești (19 iulie-22 iulie).

Festivitatea de deschidere a manifestării va avea loc în data de 19 iulie, la ora 18.00, chiar în ziua în care orașul-stațiune împlinește 491 de ani de la prima atestare documentară. În cadrul festivității de deschidere vor susține alocuţiuni primarul oraşului, Sorin Vasilache şi reprezentanţii judeţului. Urmează un program folcloric susţinut de formaţia Rapsodia Vâlceană, Alin Oprea, Mariana Stan și Aurel Moga, iar atmosfera va fi întreținută de Axinte de la Vacanța Mare. Fiecare seară se va încheia cu discotecă în aer liber și cu foc de artificii.

Vineri, 20 iulie, manifestările debutează, la ora 18.30, cu un concert susţinut de Andreea Bălan, urmat de Marina, Popa Ion, Alin Pavelescu, Alexandra Popescu și Erica Vîlcu.

Spectacolul folcloric de sâmbătă seara, 21 iulie, îi aduce pe scenă pe Maria Dragomiroiu, Elena Ghițulete, Plăieșii din Chișinău, Ilie Dură, dar şi pe solista de muzica ușoară Ane Mary.

Duminică, 22 iulie, este programat un spectacol susţinut de Daniela Gyorfi, Vasile Moraru și Valentina Fătu, Aida, Alissa Popescu, Livia Floarea și Luca Georgescu.