Acasă Administraţie MELENTE DE LA DRĂGOEȘTI, diriginte de șantier pe drumurile din localitate

MELENTE DE LA DRĂGOEȘTI, diriginte de șantier pe drumurile din localitate

Primarul localității Drăgoești, Gheorghe Melente, intenționează să mai câștige încă un mandat în fruntea localității și este convins că la alegerile din iunie 2016 are cu se să vină în fața oamenilor. Numai la capitolul reabilitări drumuri comunale, primarul Melente are un bilanț pe plus. Dacă majoritatea drumurilor din Drăgoești erau distruse, în mandatele sale, Gheorghe Melente a reușit să le facă practicabile.

Până acum, s-a reușit asfaltarea a 11 străzi din localitate, pe care se circulă în condiții bune, cu fonduri locale și de la guvern.

„Nu este drum comunal pe care am intervenit, să-l reabilitez 100% fără să fac și șanțuri betonate de colectare a apei pluviale. Am realizat 7,800 km de șanțuri pluviale, betonate, în condițile în care pe raza localității Drăgoești nu a fost făcut nici un șanț”, precizează primarul Melente.

Cu toate acestea, mai sunt drumuri pe care trebuie intervenit, la unele chiar de urgență, iar Gheorghe Melente susține că acestea vor constitui o prioritate.

”În prezent se lucrează pe mai multe drumuri de interes local. Numai drumul de la Stăvărești deservește 15 gospodării. Lucrările se fac cu bani din bugetul local și pe situații de urgență. Dacă dă Dumnezeu și se și finanțează ordonanța de guvern dată pe situații de urgență, vom avea bani inclusiv pentru asfaltare.

Acest drum este impracticabil de mai bine de 15 ani. După cum se vede, se lucrează deja de 2 zile, în primul rând pentru terasarea și mai apoi pentru reabilitarea integrală.

La noi în localitate pe PUG 28 nu am prins pentru reabilitare niciun fel de drum pentru că nu am avut intabulări pe drumurile de interes local, așa că am atras fonduri de unde am putut”, a mai adăugat primarul Gheorghe Melente.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.