Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MASCAȚI la comunitari! Eugen Neață reformează Poliția Locală din RÂMNICU VÂLCEA

Consilierul personal al primarului Mircia Gutău pe probleme de poliție locală, fostul șef al IPJ Vâlcea, Eugen Neață, are o sarcină dificilă, la începutul mandatului lui Gutău, și anume, reformarea din temelii a Poliției Locale și reorganizarea întregii activități.

Până de curând, vicepreşedinte al Corpului Naţional a Poliţiştilor, despre Eugen Neaţă se auzise că va face pasul înspre politică şi că va fi consilier local. Iată că acesta nu a intrat în politică, alegând să-l consilieze pe Mircia Gutău pe probleme de poliţie locală, ţinând cont că a condus atât IPJ Vâlcea, cât şi Poliţia Locală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Mircia Gutău a anunțat că se vor mai înfiinţa încă două secţii noi ale Poliţiei Locale în zona de nord a municipiului şi la Colonie Nuci. De asemenea, Gutău are în vedere şi crearea unei structuri de intervenţie rapidă la Poliţia Locală, adică mascaţi care să intervină în cel mai scurt timp atunci când scandalurile din Râmnicu Vâlcea degenerează.

„Vom înfiinţa această structură. Avem echipamente, avem tot ce ne trebuie, doar să dăm drumul la treabă” – a spus primarul Mircia Gutău.