Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Marcată de un progres continuu, comuna Drăgoești se schimbă pe zi ce trece

Primarul liberal Gheorghe Melente  vorbește cu mândrie despre localitatea pe care o conduce. Locul unde a fost botezat Mihai Viteazul a cunoscut în ultimii ani, sub conducerea lui Melente, o dezvoltare dinamică și continuă. S-au asfaltat drumurile, s-au reabilitat școlile și grădinițele, s-a extins și s-a modernizat căminul cultural, s-a înființat o piată agro-alimentară, s-au amenajat părculețe de joacă și terenuri de sport și s-au implementat proiecte educaționale.

La Drăgoești, primarul Gheorghe Melente a investit masiv în modernizarea comunei, valorificând oportunitățile de finanțare europeană precum și pe cele  puse la dispoziție prin Programele Naționale de Dezvoltare Locală (PNDL).  În planul de dezvoltare a comunei se acordă o atenție deosebită dezvoltării infrastructurii educaționale, în prezent fiind modernizate sau în curs de modernizare toate școlile și grădinițele din comună.

Acum , primarul Melente are în vedere modernizarea și eficientizarea iluminatului public. De-a lungul drumului județean, vor fi montate în această primăvară, 250 de lămpi tip LED. De asemenea, administrația locală din Drăgoești intenționează să monteze un sistem video integrat în toată comuna. Conform primarului Melente, vor fi montate 15 camere video, care vor monitoriza non-stop ce se întâmplă în comună.