Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INVESTIȚII pe bandă rulantă la Ocnele Mari!

Investiții pe bandă rulantă la primăria Ocnele Mari. Primarul Mihai Pătru a anunțat că s-a montat și cea de-a treia stație de pompare, primele două fiind deja amplasate in pct. Str. Morilor și Salina Ocnele Mari. Aceste investiții au fost deja aprobate în ședință de Consiliu Local.
”Stațiile de pompare în sistemele de transport al apei uzate sunt construite să vehiculeze apa menajeră brută care este alimentată de conductele situate subteran sau de stațiile de pompare de rețea.
În data de 16.06.2020, a fost finalizată montarea celei de-a 3-a stații de pompare pentru apele uzate, pct. Decantor, primele două fiind deja amplasate in pct. Str. Morilor și Salina Ocnele Mari. Un al patrulea punct care va beneficia de o astfel de stație, se situează lângă parcul de la Ocnița.
Am transmis în repetate rânduri faptul că, refacerea arterei principale, care este o problemă discutată de foarte mulți cetățeni ai orașului nostru, se va realiza după finalizarea totală a lucrărilor de apă și canal. Știm că domeniul public arată precum un șantier, dar la sfârșit, vom privi cu bucurie spre frumusețea și grandoarea Ocnelor Mari”, susține primarul Mihai Pătru.