Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HAIDEŢI SĂ AJUTĂM! Tată a trei fete, în vârstă de 39 de ani, are nevoie urgentă de noi!

Numele lui este Măcău Gheorghe, locuieşte în comuna Danicei, judeţul Vâlcea. Are doar 39 de ani şi este tatăl a trei fete (6, 15, respectiv 16 ani).

La o banală ecografie făcută din întâmplare a aflat că are ceva la pancreas, fiind îndrumat către RMN. De aici, viaţa lui s-a schimbat complet.

În urma unei biopsii a primit diagnosticul de CARCINOM DUCTAL PANCREATIC. Din păcate, tumora este poziţionată pe vena mezenterică (o parte vitală a corpului uman) şi operaţia este extrem de riscantă.

A urmat un tratament foarte agresiv de citostatice, dar tumora a scăzut doar un milimetru.

A reuşit să găsească o clinică în Turcia care îl poate opera, deoarece în Romania este foarte riscant şi nu există aparatură necesară. Dar, această intervenţie chirurgicală costă cel puţin 30.000 de dolari, bani imposibil de strâns de familia lui.

Cei care îl cunosc sau cei care nu îl cunosc şi vor să îi dea o mână de ajutor şi o şansă la viaţă pentru a fi alaturi de fetele lui şi de familie în continuare, pot să doneze oricât de puţin în contul IBAN: RO76BRDE030SV91080370300 deschis la BRD, pe numele Măcău Gheorghe.

Din păcate, timpul este scurt, el trebuie operat de urgenţă şi are programare pe data de 9 iulie. Acesta va trebui să plece încă din data de 8 iulie din România, deoarece în data de 9 iulie este programat pentru consultaţie, în data de 10 iulie va trebui să facă analize, iar în data de 11 iulie Pet-CT.