Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: facebook/ primaria municipiului Ramnicu Valcea

GALERIE FOTO: Vezi cum au avansat lucrările din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea şi de la Ştrand

Foto: facebook/ primaria municipiului Ramnicu ValceaÎn urma monitorizării Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a stadiul lucrărilor la obiectivele de investiții pe care Primăria le-a demarat în cursul anului trecut, s-a observat că proiectele cu finanţare europeană avansează în ritm rapid.

Astfel până la finele acestei luni, la proiectul de reorganizare şi amenajare a spaţiului public central se va turna placa de suprafaţă peste zona de pasaj pietonal, urmând ca până la 15 mai să se toarne şi placa peste parcarea etajată. În paralel, a demarat deja sistematizarea verticală aferentă proiectului: în cadrul acestei etape s-au pavat alei şi scări de acces, se amenajează spaţii verzi etc.

Un alt proiect care avansează în ritm susţinut este cel de modernizare a Bazei de Agrement Ostroveni, unde s-a ridicat clădirea şi se finalizează acoperişul. În şantier sunt prezenţi permanent aproximativ 80 de muncitori, iar în perioada următoare va demara şi aici sistematizarea verticală, respectiv montarea pavajelor, realizarea spaţiilor verzi, instalarea reţelei de iluminat public etc.