Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FAURECIA creează încă 400 de locuri de muncă în VÂLCEA

În data de 28 aprilie 2015 a avut loc o întâlnire între reprezentanţii Faurecia şi autorităţile locale vâlcene cu privire la perspectivele şi planurile de dezvoltare ale companiei în Râmnicu Vâlcea.

„S-a pus accent în mod deosebit pe recrutarea de resurse umane, atât prin intermediul canalelor de recrutare proprii companiei franceze, cât şi prin campaniile derulate cu sprijinul AJOFM.

În ultimele 2 luni Faurecia a recrutat în oraşul Râmnicu Vâlcea 180 de persoane, locaţia actuală ajungând la un număr total de 450 de angajaţi.

Producătorul de componente auto a decis recent atribuirea unui nou proiect locaţiei vâlcene, pentru compania Renault. De asemenea, compania ia în calcul să mai aducă în fabrică încă un proiect nou, pentru încă 400 de salariaţi. În acest fel Faurecia va deveni unul din angajatorii majori din regiune, fiind şi primul din acest domeniul.

Dat fiind succesul înregistrat de proiectele derulate în fabricile Faurecia deja existente la nivel naţional, compania şi-a exprimat interesul în continuarea politicii de dezvoltare atât la nivelul judeţului Vâlcea, cât şi în celelalte zone ale ţării”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Vâlcea.