Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

1 milion lei pentru iluminatul stradal de la Bujoreni

„Un nou proiect aprobat pentru comuna Bujoreni. Este vorba despre creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public, proiecte finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), ce a primit aprobarea spre finanțare.

O investiție de aproape 1 milion de lei, care va crește gradul de confort și siguranță pe străzile comunei Bujoreni. Clasicul iluminat stradal, mare consumator de energie electrică, va fi înlocuit cu unul modern, mult mai economic și mai eficient. Vom face economii la bugetul local, în condițiile în care, la ora actuală, facturile la curent sunt destul de mari.
Așadar, proiectul ce va fi implementat în următoarea perioadă va consta în montarea a 206 corpuri de iluminat LED cu eficiență ridicată și care îndeplinesc cele mai înalte criterii de economisire și de iluminat.

Proiectul mai presupune un audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea sistemului de iluminat complet echipat cu dimare și telegestiune pentru cele 206 lămpi, precum și informare publicitară” ne-a informat primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu.