Acasă Actualitate VIDEO. Incident pe Splaiul Independenței, la filmările unui videoclip al lui Dani...

VIDEO. Incident pe Splaiul Independenței, la filmările unui videoclip al lui Dani Mocanu, cu un autovehicul istoric cu destinație specială

UPDATE: În autovehicul istoric care imită un tanc și care a lovit mai multe autoturisme parcate în centrul Râmnicului, pe Splaiul Independenței, se afla manelistul Dani Mocanu. În timpul filmărilor pentru un show artistic de factură manelistă, autovehiculul istoric înmatriculat în Marea Britanie în care se afla cunoscutul Dani Mocanu a fost scăpat de sub control… Șoferul se va alege doar cu o amendă între 580- 725 de lei pentru efectuarea de către conducătorul unui vehicul a unor activități de natură a distrage în mod periculos atenția în timpul mersului.

În această după-amiază a zilei de miercuri, 13 aprilie a.c, pe strada Splaiul Independenței (în apropierea parcului Zăvoi), din Râmnicu Vâlcea, a avut loc un incident „neobișnuit” pentru persoanele care se aflau de față. Un autovehicul istoric cu destinație specială, înmatriculat în Anglia, s-a oprit din mers direct într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Vom reveni cu amănunte.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.