Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Șocant! Liberalii cer legalizarea necrofiliei si a incestului

ATENȚIE! Informații și imagini care te pot afecta emoțional.

De parcă nu erau de ajuns problemele economice, valul de migratori și demografia în criză, peste Europa occidentală s-a instalat o altă plagă: copiii copiilor generației ’68 au ajuns la maturitatea politică și doresc să preia conducerea șandramalei spre a o zdrobi, definitiv, de zid.

Astfel, în data de 21 februarie, cu ocazia convenției anuale a Tineretului Liberal al Suediei, s-au adoptat câteva decizii, cel puțin ciudate. La finalul convenției, a fost inițiat una pel privind legalizarea incestului de la vârsta de 15 ani și a relațiilor sexuale cu cadavre umane (necrofilia).

Tinerii liberali suedezi arată că „legea nu ar trebui să țină cont de morală și că fiecare are drept să decidă asupra propriului corp, inclusiv în legătură cu soarta acestuia după deces”.

„Nu ne plac care țin cont de morală”, a declarat lidera Tineretului Liberal, Cecilia Johnsson, într-un interviu pentru cotidianul Aftonbladet. „Suntem organizația de tineret şi rolul nostru este să gândim un pas mai departe”. Cu siguranță „liberalii” au avut în vedere să nu rămână mai prejos de alți „vizionari politici”, colegii lor din tineretul „conservator” care au solicitat anul trecut legalizarea poligamiei.

Moțiunea liberalilor suedezi ar permite ca doi frați care au împlinit vârsta de 15 ani și își dau acordul, pot întreține relații sexuale. În ceea ce privește, relațiile sexuale cu un decedat, acestea ar fi în regulă, în opinia liberalilor din Suedia, doar dacă decedatul și-a fi dat permisiunea scrisă înainte de moarte.

Propunerea grupului de tineret a fost dezavuată de foști și actuali membri ai partidului.

„Tineretul Liberal din Suedia se concentrează pe publicitate, dar se concentrează mai greu pe problemele care determină și viitorul nostru al Suediei”, a declarat fostul deputat liberal Carl B. Hamilton, citat de ziarul britanic Daily Mail.