Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAZIE LA CĂLIMĂNEȘTI! Articole pirotehnice ascunse în aparatul de cafea

La data de 30 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Călimănești și din cadrul posturilor de poliție arondate, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Biroului de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări la societățile comerciale de pe raza orașului Călimănești și comunele arondate.

Polițiștii au descoperit nereguli la o societate comercială de pe raza comunei Sălătrucel, fiind confiscată marfă cu termen de valabilitate expirat în valoare totală de 1500 de lei și au fost aplicate sancțiuni contravenționale de peste 21000 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și O.U.G. 28/1999 obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale .

De asemenea, la aceeași societate, în interiorul unui aparat de cafea, au fost descoperite și confiscate 40 kg de articole pirotehnice din categoria F2, administratorul fiind sancționat contravențional cu 7000 lei.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare.