Acasă Actualitate Simte-te ca-n city break în orașul tău! 3 locuri din Râmnicu Vâlcea...

Simte-te ca-n city break în orașul tău! 3 locuri din Râmnicu Vâlcea unde poți ajunge cu Uber

Primăvara este aici, iar cum zilele devin din ce în ce mai lungi și mai calde, este ocazia perfectă pentru plimbări locale. Fie că ai stat aici de când te-ai născut sau abia ce te-ai mutat în oraș, acesta merită să fie explorat dintr-o perspectivă nouă. Serviciile de ridesharing sunt soluția perfectă care ne permite să ne relaxăm și să admirăm împrejurimile în condiții de siguranță.

Din fericire, Râmnicu Vâlcea este un oraș plin de locuri care merită vizitate și pe care le-am recomanda oricărui turist. Cum ar fi să devenim turiști în propriul oraș pentru un weekend? Mai ales acum, când ne bucurăm de o reducere pe aplicația Uber, lansată de curând în Râmnicu Vâlcea. Până pe 27 martie, folosește codul HELLOVALCEA pentru patru curse UberX gratuite, pentru până la 11 lei reducere/călătorie. Adaugă codul în secțiunea Wallet a aplicației din meniul de sus și fi gata de cursă. Așadar, unde mergem?

Grădina zoologică
Să admirăm animalele sălbatice din Africa, Australia și America Centrală e o experiență inedită atât pentru adulți cât și pentru copii, experiență pentru care nu e nevoie să plecăm din oraș, darămite să călătorim pe alte continente! Grădina zoo din Vâlcea a devenit casă pentru multe specii exotice, devenind astfel unul dintre cele mai interesante locuri de vizitat în oraș.

Parcul Zăvoi
Plimbările liniștite în natură fără a părăsi orașul sunt posibile dacă vizitezi cel mai mare parc local: Parcul Zăvoi. Ce modalitate mai plăcută de relaxare decât plimbări printre copacii înfloriți și pe lângă lac? Copiii, cuplurile îndrăgostite, dar și familii întregi consideră parcul destinația ideală pentru o după-amiză liniștită de weekend.

Muzeul de artă Casa Simian
O clădire importantă atât din punct de vedere istoric, cât și artistic, casa construită în stilul distinctiv mediteranean a aparținut bine cunoscutei familii Simian. Acum muzeul găzduiește opere importante de artă semnate de artiști precum Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza sau Theodor Pallady. O vizită la muzeul de artă poate transforma o zi obișnuită într-una extraordinară.

Dacă alegi să călătorești cu Uber pentru a ajunge într-una dintre destinațiile tale preferate din Râmnicu Vâlcea, e important să știi de măsurile de siguranță luate de companie, care au ca prioritate facilitarea unei experiențe plăcute pentru toți utilizatorii.

De-a lungul anilor, Uber a implementat o serie de măsuri pentru siguranță în timpul curselor:
Acces la informații despre șoferi – pasagerii pot vedea informații precum marca și modelul mașinii, numărul de înmatriculare, dar și rating-ul șoferului
Numere de telefon anonime – pentru ca tu să poți comunica în cel mai sigur mod posibil cu șoferii
Șoferi licențiați și autorizați – Toți șoferii parteneri îndeplinesc standarde de calitate înaltă pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor

Nu-i așa că ți-am făcut poftă de o plimbare? Bucură-te de orașul tău alături de Uber, și descoperă-l în întregime fără să pierzi prea mult timp pe drum. Nu uita de codul de reducere valabil până la data de 27 martie.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.