Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Supă cremă de legume

Ce vă trebuie? Pentru supa cremă de legume vă trebuie 5 cartofi mari, 4 morcovi, o ţelină potrivită, 2 ardei roşii, un ardei verde, o ceapă mare, o lingură paste de tomate, delikat (cine foloseşte) şi verdeaţă.

Cum se prepară? Toate legumele pe care le folosiţi trebuie curăţate şi spălate. Mai apoi, într-o oală cu trei litri de apă, în care aţi adăugat câteva picături de ulei de măsline, puneţi legumele la fiert, abia după ce apa dă în clocot. După ce legumele au fiert (puteţi să le încercaţi cu o furculiţă), le pasaţi manual sau le băgaţi într-un blender. Piureul care a rezultat din pasarea legumelor se pune în supa care a fiert odată cu legumele. Se mai lasă zece minute pe foc timp în care asezonam cu delikat şi punem bulionul. În final, se adaugă verdeaţa tocată mărunt. Această supă poate fi servită şi cu crutoane. Poftă bună!