Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Plăcintă cu brânză şi mărar

De ce aveţi nevoie? 1 pachet foi de plăcintă; 250 g brânză (de care preferaţi); 2 linguri smântână; 2 ouă; 125 g unt (pentru uns foile şi tava); 1 legătură mărar.

Cum se prepară? Daţi brânza prin răzătoarea cu ochiuri mari. Spălaţi mărarul şi tocaţi-l mărunt. Amestecaţi brânza, mărarul, ouăle şi smântâna. Topiţi untul şi lăsaţi-l să se răcorească. Tăiaţi foile de plăcintă în patru. Se pun câte 3-4 foi de plăcintă, unse fiecare cu unt topit şi se umplu cu compoziţia de brânză. Se rulează ca pe sarmale şi se pun în tava unsă cu unt. Se dau la cuptorul încins în prealabil şi se ţin până capătă o culoare aurie.
Poftă bună!