Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

POFTA BUNĂ! Nu rata cele mai bune preparate tradiționale de la Casa Românească

Secretul unei mese reușite constă în îmbinarea armonioasă dintre pasiune, gust, emoție și ingrediente de calitate.
Te poftim la masă!
‣ Detalii oferte: http://bit.ly/33ktVrb
● Recepție: 0786.720.720
● Restaurant: 0757.720.722

În această perioadă toate facilitățile hotelului sunt deschise publicului (hotel, restaurant, piscină exterioară, piscină acoperită, saune etc.) în condiții de maximă siguranță.
Situat la iesirea din defileul vaii Oltului intr-un peisaj de vis, Complexul Turistic CASA ROMANEASCA*** din statiunea Calimanesti Caciulata isi primeste cu ospitalitatea binecunoscuta turistii aflati in cautarea unui loc ce imbina spiritul traditional cu mijloacele moderne de cazare si facilitati ce pot oferi momente de neuitat.
Ambianta rustica a Restaurantului – Crama ale carui oferte au devenit deja traditie, preparatele culinare traditionale (bitoc cu praz, pomana porcului, cartofi ciobanesti, etc.) , vinuri de foarte buna calitate sunt doar cateva dintre elementele ce caracterizeaza Casa Romaneasca si va garanteaza o experienta de neuitat.
Complexul Hotelier are un standard de 3 Stele si dispune de 40 camere duble si twin si 5 apartamente , 5 parcari proprii , 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata) , sala de conferinte de 90 de locuri si un restaurant de aproximativ 220 locuri.
Cu un design propriu si o executie exclusiv realizata in atelierul Complexului, Restaurantul – Crama imbina lemnul sculptat cu piatra, culoarea si lumina, modernismul si traditia, fiind locul ideal pentru petreceri, aniversari, evenimente matrimoniale, seminarii, intalniri de afaceri, receptii si reuniuni de protocol, etc.