Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mesajul Ligii Suporterilor vâlceni către Jandarmeria Sibiu: „Băieți, ghinionul vostru, am avut cu noi și un avocat!”

„Am trecut demult peste mizeriile pe care cei din conducerea celor de la Măgura Cisnădie, sau persoana care dictează tot ceea ce se întâmplă acolo, le fac la adresa galeriilor oaspete care ” îndrăznesc” să facă deplasarea în micuțul oraș sibian! Astăzi, după mulți ani în care au existat foarte multe discuții cu forțele de ordine, nici măcar nu am mai încercat să introducem în sală materialele, sătui de aroganța celor care își slujesc stăpânii!

Deși au mai fost și astăzi mici provocări din partea lor, noi ne-am văzut de treabă și am susținut echipa pe toată durata partidei fără a da importanță grupului de jandarmi ce s-a poziționat fix lângă sectorul galeriei noastre încă de la pauza jocului!

La ultima fază de joc, echipa noastră egalează iar după o partidă în care am alergat după gazde, am dorit să sărbătorim, așa cum facem de fiecare dată cu echipa noastră! Numai că, acele momente de euforie ale noastre, nu au fost pe placul slujitorilor și aceștia au trecut la lovituri adresate suporterilor vâlceni! După ce au împărțit câțiva pumni și câteva coate și au evacuat un suporter care se bucura prea tare, mixul format din polițiști locali și jandarmi a recurs, încă odată total nejustificat la folosirea spray-urilor iritant lacrimogene, în câteva zeci de secunde, atmosfera în sală devenind absolut irespirabilă! Printre suporterii vâlceni prezenți la partida, un copil de 8 ani, acesta primind un jet de gaz în direcția fetei! Comunicatul jandarmeriei Sibiu, oferit presei acum câteva ore cu scopul de a-și motiva intervenția mai mult decât abuzivă, în care aceștia pretind că suporterii vâlceni au încercat să rupă plasa de protecție ce delimitează terenul de peluza pentru a intra în teren este unul total neadevărat fapt confirmat de imaginile video din sala și ne face pe noi, cei prezenți acolo și nu numai ca în următoarele ore, să urmăm toate căile legale care se impun împotriva tuturor forțelor de ordine prezente la partida din sala din Cisnădie! Pentru lacrimile acelui copil, le garantăm tuturor că lucrurile nu vor rămâne așa!

Acțiunea forțelor de ordine a fost una premeditată și acel comunicat dat de jandarmeria Sibiu, menit doar să intoxice opinia publică, nu face decât să ne îndârjească și să mergem cu ei, până în panzele albe!
Băieți, ghinionul vostru, am avut cu noi și un avocat!

Așa că, tic tac, tic tac!

Să nu vă faceți probleme dacă o să vă pierdeți locul de munca, angajează ciobanii pe la stanele din împrejurimi!
LIBERTATE PENTRU Suporteri!”

  • Liga Suporterilor