Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Gili Boruz REVOLTAT: Măsurile de restricții sunt discriminatorii și nasc ură!

Omul de afaceri vâlcean Gili Boruz este revoltat de modul în care autoritățile pun în practică noile măsuri de restricție care vor întra în vigoare din acest week-end. Aflat, seara trecută, la o terasă din Râmnicu Vâlcea, Gili Boruz a reacționat atunci când oamenii legii au dat buzna și au început să filmeze clienții care se aflau la mese.

Omul de afaceri consideră că în acest fel se distruge economia autohtonă.

„Aseară, fiind clientul unei terase din oraș, am trăit cel mai urât sentiment de ură!

Dintr-o dată, au apărut în interiorul terasei, anumite organe de control care filmau clienții la mese pentru a avea dovada ca totul este regulamentar.

Furios fiind, pentru că am avut convingerea că aceste controale se fac numai la firmele românești, mici, nu și la marii retaileri gen Carrefour, Kaufland și restul… Am întrebat pe un ton mai ridicat, recunosc, dacă merg în control și la cei menționați mai sus și, este adevărat că am adus injurii grave politrucilor care iau asemenea măsuri, dând legi tâmpite peste noapte în defavoarea noastră a tuturor.

Și în loc de un răspuns, am primit o invitație afară și am fost rugat să mă legitimez. Până aici totul a decurs normal.

Dar de aici și până a invita agentul economic al acelei terase la sediul poliției și a-l “forța” să dea declarație împotriva mea că aș fi adus injurii organelor de control, este cu totul altceva.
Din păcate, observ ca metodele comuniste de a “face” legea nu au dispărut!

ÎN ÎNCHEIERE VREAU SĂ MENȚIONEZ FAPTUL CĂ ESTE PRIMA AMENDĂ DIN VIAȚA MEA PE CARE O PLĂTESC CU MÂNDRIE!

Atât declar, semnez și îmi asum!” a transmis omul de afaceri vâlcean, Gili Boruz.