Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Flăcările au făcut prăpăd la un atelier auto din Stupărei

Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în această dimineață în jurul orei 05.15 pentru stingerea unui incendiu declanșat la un atelier de reparații auto din localitatea Stupărei. Pentru stingerea incendiului, la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.
La sosirea echipajelor de intervenție la locul incendiului, flăcările se manifestau generalizat, fiind cuprinse trei autoturisme aflate în interior. Până la stingerea acestora, au ars elementele combustibile din componența celor trei autovehicule, și au fost degradate instalațiile de lucru și spațiul de lucru pe o suprafață de circa 70 mp.
După aproximativ o oră de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat, înainte ca flăcările să se propage și la bunurile aflate în vecinătatea atelierului.
Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.