Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Bărbați acoperiți de pământ la Sinești! Se încearcă salvarea lor

UPDATE: Din câte se pare există trei victime la fața locului. Un bărbat cu atac de panică și stare de rău, iar un altul care a fost transportat la spital cu un traumatism toracic sever. Cea de-a treia victimă este îngropată la 2 metri sub malul de pământ. Din informațiile pe care le avem, s-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD, însă nici Craiova și nici Sibiu nu au răspuns solicitărilor. Cei trei muncitori lucrau la canalizarea comunei Sinești, pe DJ 605A. Se fac cercetări la fața locului pentru a se stabili în ce condiții a avut loc acest accident de muncă.

Știrea inițială:

Forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani și Stației de Pompieri Grădiștea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un autocamion cu materiale de construcții, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ, intervin în acest moment, pentru salvarea a două persoane, surprinse de un mal de pământ, în localitatea Sinești. În sprijin a fost trimis și containerul multirisc din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea.
Echipajele operative sosite la locul evenimentului au constatat că o persoană este surprinsă până la brâu, iar cea de-a doua este acoperită complet.
Echipele de intervenție au reușit extragerea persoanei surprinsă pe jumătate de malul de pământ, pe care au predat-o, conștientă, echipajului SMURD. Se depun eforturi pentru extragerea celei de-a doua persoane.
Misiune în dinamică. Revin cu detalii.

SURSA FOTO: ISU Vâlcea