Acasă Actualitate Alertă în magazinele LIDL! Un produs a fost retras de la vânzare!

Alertă în magazinele LIDL! Un produs a fost retras de la vânzare!

Un produs a fost retras de pe rafturile magazinului Lidl, după ce autoritățile competente au anunțat că există suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes. Consumatorii pot returna produsul, pentru a-și lua banii înapoi!

Un sortiment de chifteluţe de cod a fost retras din magazinele Lidl din țară în urma unei suspiciuni de contaminare cu Listeria Monocytogenes.

Anunțul în acest sens a fost făcut de către Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA). Consumatorii nu trebuie să achizioneze acest produs. Acesta poate fi returnat pentru a primi contravaloarea sa.

Conform informațiilor prezentate de ANSVSA, producătorul Jeka Fish recheamă preventiv produsul ”Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g“ (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022, în urma unei suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Așadar, clienţilor care au achiziționat acest produs cu termenele de valabilitate menţionate, li se recomandă să nu îl consume!

Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl din România, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără prezentarea bonului fiscal.

Din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Lidl a exclus produsul de la vânzare. Această rechemare vizează exclusiv produsul „Sødergaarden Chifteluţe de cod, în stil scandinav 340g (cod de bare 20295271), cu termenele de valabilitate 15.09.2022 şi 25.11.2022. Așadar, alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Sødergaarden, nu sunt afectate de rechemarea produsului menționat.

Un alt produs a fost retras

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.