Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

5 motive pentru care ar trebui să alegi o saltea cu spumă memorie

Noile tehnologii utilizate în producție prezintă rezultate remarcabile, din ce în ce mai eficiente. Din categoria produselor realizate pe baza acestora se numără și saltelele cu spumă de memorie, obiecte extrem de utile atunci când vine vorba de un somn odihnitor, de calitate. Saltelele cu spumă de memorie iau locul treptat clasicelor saltele, iar motivele pentru care se poate afirma acest lucru sunt numeroase. Cinci dintre motivele pentru care ar trebui să acorzi atenție alegerii saltelei potrivită cu spumă de memorie sunt în acest articol.

O poziție bună în timpul somnului

Acesta este unul dintre cele mai evidente aspecte dacă se ține cont de modul în care acționează spuma de memorie. Aceasta poartă tocmai această denumire pentru că materialul din care este realizat se adaptează perfect morfologiei tale, ținând seama de aspecte particulare. Spuma de memorie reține fidel forma corpului și în acest fel presiunea asupra unor puncte strategice ale corpului este redistribuită, iar durerile de spate nu mai apar.

Coloana vertebrală stă într-o poziție corectă

O saltea cu memorie din gama Sleepline te va ajuta să scapi de tensiunea din zona gâtului sau de cea din partea inferioară a spatelui. O astfel de saltea este recomandată și pentru persoanele mai sensibile, care prezintă frecvent dureri de coloană – este un semn că aceasta stă într-o poziție incorect și este nevoie de corectarea acesteia.

Scapi de stres și de durere

O astfel de saltea reușește să îmbunătățească circulația sângelui, iar în acest fel punctele de presiune vor fi distribuite în mod uniform. Fără presiune pe coloană și vei reuși să te miști mai bine, să te simți mai liber, să ai o senzație de satisfacție atunci când te miști în voie. Vei scăpa nu numai de stresul din timpul nopții, dar și de durerea căreia trebuia să îi faci față uneori.

Salteaua perfectă împotriva alergiilor

Saltelele clasice, vechi poate, pe care le-ai moștenit de la bunica sunt saltele pline de acarieni care favorizează apariția unor alergii. Saltelele cu spumă de memorie lasă în urmă această grijă, dat fiind că sunt saltele antibacteriene și hipoalergenice.

Reglează temperatura pentru un somn odihnitor

Materialele din care sunt realizate aceste saltele conduc foarte bine căldura și frigul, menținând un echilibru între rece și cald. În acest fel, temperatura de vară, la fel de bine ca cea de iarnă este ajustată la fix pentru ca tu să te simți bine și să beneficiezi de un somn odihnitor în orice anotimp.