Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ultimele noutăți din Liga 1

Sfârșitul verii 2022 aduce noi evenimente de fotbal în Liga 1. Dacă obișnuiești să plasezi pariuri fotbal liga 1 sau doar dacă ești un fan al sportului rege, ești cu siguranță motivat să afli ultimele știri referitoare la fotbal la cel mai înalt nivel:

Portarul lui Leicester, Kasper Schmeichel, urmează să semneze pentru clubul francez Nice

Managerul lui Leicester, Brendan Rodgers, a recunoscut că lui Schmeichel i se va permite să-și încheie șederea de 11 ani la King Power Stadium dacă își va găsi un nou club. Internaționalul danez, în vârstă de 35 de ani, va fi supus unui examen medical cu clubul din Ligue 1 în următoarele 24 până la 48 de ore după ce se va ajunge la un acord între cluburi.

Câștigătorul de două ori Premier League, CescFabregas, își exprimă dorința de a manageria în Premiere League după retragerea din activitatea competițională

Vorbind în exclusivitate pentru SkySportsNews, fostul mijlocaș de la Arsenal și Chelsea, în vârstă de 35 de ani, a explicat cum și-a stabilit ținta de a manageria în Premier League. „Mă simt foarte iubit în Anglia și, în viitor, mi-ar plăcea [să antrenez acolo], de ce nu? Mi-ar plăcea să [fiu manager în Premier League], 100%. Dacă pot să mă uit la o țintă de atins în câțiva ani, atunci cu siguranță asta este în capul meu.”

RB Leipzig este din ce în ce mai încrezător că poate ajunge la un acord pentru a semna din nou cu Timo Werner de la Chelsea

Discuțiile dintre cele două cluburi se desfășoară „la viteză maximă”, iar clubul din Bundesliga explorează toate posibilitățile, fie că este vorba de un împrumut sau de o înțelegere permanentă. Se spune că Werner este dornic de schimbare, deoarece vrea să obțină timp regulat de joc. Scopul său este cel de a-și asigura un loc de titular în echipa Germaniei a lui HansiFlick la Cupa Mondială din noiembrie.

Newcastle a făcut o a doua ofertă de aproximativ 50 de milioane de lire sterline pentru mijlocașul Leicester, James Maddison

Clubul așteaptă un răspuns la oferta îmbunătățită pentru tânărul de 25 de ani, după ce oferta lor de deschidere de 40 de milioane de lire sterline a fost respinsă în weekend. Dacă oferta lui Newcastle ar fi acceptată, Maddison ar deveni noul record al clubului – eclipsând cei 40 de milioane de lire sterline pe care Newcastle i-a plătit către Hoffenheim pentru Joelinton în iulie 2019.

Chelsea lucrează la o înțelegere pentru a-l semna pe fundașul Leicester City, WesleyFofana

Prețul cerut de Leicester ar putea fi prohibitiv, rapoartele existente sugerând că pretențiile financiare s-ar putea ridica până la 85 de milioane de lire sterline, având în vedere că Fofana mai are cinci ani de contract. Internaționalul francez U21 a semnat în martie o prelungire a contractului cu doi ani cu Leicester, lucru care îl ține blocat la King Power Stadium până în 2027. Se crede că Chelsea explorează o înțelegere care ar implica jucători ca parte a ofertei.